E-mail       Şifre      
0555 570 94 41
info@etaborsasi.com
Weltbeste Replika Website
Versandzeit 7-14 Tage
7/24 erreichbar
24 Monate Garantie
Ana Sayfa
İletişim
S.S.S.
Hakkımızda
Blog
Önemli Bilgi
ÜRÜNLER
BİLGİ SAYFALARI
E-BULTEN

Blog
Gizlilik ve Kullanım Şartları

Değerli müşterilerimiz ;

Öncelikle sitemizde yapacağınız tüm üye kayıt bilgileriniz ve mail trafiği güvenliğiniz açısından farklı data/server larda tutulmaktadır. Bu nedenle sitemizin karşılaşacağı herhangi bir tehlikeye karşı müşteri bilgilerimiz tamamiyle güven altındadır.

Ürün siparişlerinde veya sitemize üye olduğunuzda size sistem tarafından gönderilecek mailler spam/gereksiz mail kutunuza düşebilir. Bu nedenle bizim tarafımızdan gelen mailleri göremeyebilirsiniz. Güvenli mail olarak işaretlemeniz yeni kampanyalarımızdan haberdar olmanızı sağlar ve vermiş olduğunuz siparişlerinizi daha kolay takip olanağı sunar.

Vermiş olduğunuz siparişin onayı ve geçerliliği için telefon bilgilerinizin doğru yazılmış olması gerekmektedir. Verilen her sipariş için müşteri temsilcilerimiz sizinle telefon ile irtibata geçip sizden onay almaktadırlar.

Havale ile ödemeli siparişlerinizde sistemimiz size hesap numaramızı sipariş anında bildirecektir. Siparişinizin onayı için 3 iş günü içerisinde havale işleminizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Gerçekleşmeyen havale işlemleri sonrasında mail ve sms yoluyla sipariş iptali için onay alınacaktır.

Kullanım koşullarında esas alınan tek maddemiz ürün size ulaştıktan sonra iade ve değişim kararı aldıysanız bu işlemin gerçekleşmesi için ürünü kullanmadan kutusunda muhafaza edip 3 gün içerisinde iade adresine göndermiş olmanız gerekmektedir. İade alınan ürün kontrolden sonra iade tarihinden itibaren 7 gün içerisinde ödemenizi hesabınıza yapmakla yükümlüyüzdür.

Memnuniyetiniz ve iyi bir hizmet için tüm açıklanan maddelere firma olarak harfiyen uymaktayız.

 

       

Gizlilik ve Kullanım Şartları - Kargo ve Taşıma Bilgileri - Garanti ve İade - Blog -


Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
ShopPHP E-Ticaret | v4